Gość Mordulec Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Kto był ten widział a kto nie był niech zobaczy :lol: http://chudybmw.wrzuta.pl/film/w1uTdWHLd2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 po tym jak poszło mozna wnioskować jak przyszło :? Rozumiem "lekko" rozgrzać laczki ale to juz jest przegiecie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak kogos stac to niech sie bawi :? Ale dla mnie jest to rownoznaczne z kupieniem np. lkaptopa i urzywaniem produ z gniazdka zamias zasilacza czy ladowarki .. poprostu pieniadze w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 witam mam takie pytanie ( tylko z ciekawośći ) czy idzie palić gume na automacie?????bo na innych forum zaraz blokowali post a chce wiedzieć tylko z ciekawośći bo wiem ze automat to delikatna żecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nooo to chudy zaistniał w mediach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ta e34 jest na sprzedaz Nie KATOWANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2054347 sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 a już kase zbierałem :cry: :cry: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Widze ze potrzebne jest lekkie sprostowanie :lol: ... to co bylo na klipie to ostatni "wystep" chudego a własciwie radosc po tym jak wygrał w konkursie utylizacji , fakt szkoda tych 18tek ale mozna na to patrzec z drugiej strony , przeciez jeszcze 2 dobre felgi mu zostały :lol: ... swoją droga w niedziele rano po odśnieżeniu auta z proszku gaśniczego , Chudy załozył dwie stalówki i pojechał z pucharem do domu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 fajnie ale po co to tak odrazu niszczyc :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 fajnie ale po co to tak odrazu niszczyc :cry: CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICHOOOOOOOOOOO :!: :!: :!: :!: Ważne że jest puchar :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 widzieliśmy, jak dla mnie i tak respect dla Chudego, chciał to spalił, trochę potem "płakał" ale cóż.............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a aftomatem też się pewnie da - niech się wypowiedzą aftomatowcy - zapinasz jedynkę i but 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 aa takie depniecie w podloge i skrecanie kierownica i odczasu do czasu na hamulec nacisnac to to niejest sztuka moglby pokazac jakiego baczka osemeczke , koleczko itp. a takie cos to pokazuje tylko co auto potrafi a nie kierowca ale coz moze sie nieznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 aa takie depniecie w podloge i skrecanie kierownica i odczasu do czasu na hamulec nacisnac to to niejest sztuka moglby pokazac jakiego baczka osemeczke , koleczko itp. a takie cos to pokazuje tylko co auto potrafi a nie kierowca ale coz moze sie nieznam fakt, ale to były zawody palenia gumy, a nie "co kto umie" :mrgreen: ale też faktem jest że niektórzy w mocnych autach nie potrafili spalić gumy, a Chudy naprawdę robił to szybko i widowiskowo bo o to chodziło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 takie lacze to ewenement i kosztowma sprawa.ale skoro mial ochote je zabic =to czemu nie .tym bardziej ze mial powod jego sprawa . choc rano jak zakladal stalowki napewno mial moralniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Odpowie mi ktoś bo ja nie mam zielonego pojęcia pytanie_bmw pytanie_bmw :?: :?: uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Andre możesz tak - aftomatem też się pewnie da - niech się wypowiedzą aftomatowcy - zapinasz jedynkę i but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioBMW Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 juz widzialem jedna akcje co palenie gumy z bumcia zrobilo ! spalila sie gdzies na necie jest filmik taki heeh ale po tej gasnicy dymu fest bylo eheh to sie nazywa szalenstwo maniakow bmw dla tego kocham ta marke <bmw_1> <bmw> <bmw> <bmw> <bmw_2> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horbek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 juz widzialem jedna akcje co palenie gumy z bumcia zrobilo ! spalila sie gdzies na necie jest filmik taki heeh ale po tej gasnicy dymu fest bylo eheh to sie nazywa szalenstwo maniakow bmw dla tego kocham ta marke <bmw_1> <bmw> <bmw> <bmw> <bmw_2> pozdrawiam Tiaaa, to bumka Dzidka....Tyle ze w scenerii mniej widowiskowej bo na ulicy przed domem ;] Dzidek i jego Buma .. . a tak wogóle dla mnie to ni grzeje ni chłodzi takie stacjonarne zażynanie silnika, wole akcje i ruch całego auta, nie tylko kółek <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 andre na utomacie tez sie da palic gume sam widzialem jak to robil tu taki jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Wiadomo ,zre kazda beemka pal isie do kata... dlatego ja wywalam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 ile ten dzidek ma BMW na sumienu :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudybmw Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Kto tam sie wybiera na majowke do torunia. chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Kto tam sie wybiera na majowke do torunia. chudy Chudy , wszystko zalezy od pogody , jesli bedzie padałało jak rok temu to raczej chyba nas nie bedzie na majówce , za to na Sierpniowym zlocie to jestesmy na 100% :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 witam mam takie pytanie ( tylko z ciekawośći ) czy idzie palić gume na automacie?????bo na innych forum zaraz blokowali post a chce wiedzieć tylko z ciekawośći bo wiem ze automat to delikatna żecz . możesz tylko rozłącz hamulce na tył najlepiej na pompie i łycha !!! miałem automat bunie i można oj można!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi