Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Chudy spalił alusy i prawie nie katowana bume zlot bmw toruń

Gość Mordulec

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze potrzebne jest lekkie sprostowanie :lol:

... to co bylo na klipie to ostatni "wystep" chudego a własciwie radosc po tym

jak wygrał w konkursie utylizacji , fakt szkoda tych 18tek ale mozna na to patrzec

z drugiej strony , przeciez jeszcze 2 dobre felgi mu zostały :lol:

... swoją droga w niedziele rano po odśnieżeniu auta z proszku gaśniczego , Chudy

załozył dwie stalówki i pojechał z pucharem do domu bmw_beer

widzieliśmy, jak dla mnie i tak respect dla Chudego, chciał to spalił, trochę potem "płakał" ale cóż.............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a aftomatem też się pewnie da - niech się wypowiedzą aftomatowcy - zapinasz jedynkę i but 8) :lol:

aa takie depniecie w podloge i skrecanie kierownica i odczasu do czasu na hamulec nacisnac to to niejest sztuka :/ moglby pokazac jakiego baczka osemeczke , koleczko itp. a takie cos to pokazuje tylko co auto potrafi a nie kierowca ale coz moze sie nieznam :/

fakt, ale to były zawody palenia gumy, a nie "co kto umie" :mrgreen:

ale też faktem jest że niektórzy w mocnych autach nie potrafili spalić gumy, a Chudy naprawdę robił to szybko i widowiskowo bo o to chodziło :mrgreen:

juz widzialem jedna akcje co palenie gumy z bumcia zrobilo ! spalila sie gdzies na necie jest filmik taki heeh ale po tej gasnicy dymu fest bylo :D eheh to sie nazywa szalenstwo maniakow bmw :D dla tego kocham ta marke <bmw_1> <bmw> <bmw> <bmw> <bmw_2> pozdrawiam

Tiaaa, to bumka Dzidka....Tyle ze w scenerii mniej widowiskowej bo na ulicy przed domem ;]

Dzidek i jego Buma ..

. a tak wogóle dla mnie to ni grzeje ni chłodzi takie stacjonarne zażynanie silnika, wole akcje i ruch całego auta, nie tylko kółek <bmw_3>

• 1 miesiąc temu...
Gość Mordulec
Kto tam sie wybiera na majowke do torunia. chudy

Chudy , wszystko zalezy od pogody , jesli bedzie padałało jak rok temu to raczej chyba

nas nie bedzie na majówce , za to na Sierpniowym zlocie to jestesmy na 100% :drunk:

• 2 tygodnie później...
witam mam takie pytanie ( tylko z ciekawośći ) czy idzie palić gume na automacie?????bo na innych forum zaraz blokowali post a chce wiedzieć tylko z ciekawośći bo wiem ze automat to delikatna żecz .

możesz tylko rozłącz hamulce na tył najlepiej na pompie i łycha !!!

miałem automat bunie i można oj można!!