wydra Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam mam e39 z 2002r 530i i nie działa komputer pokładowy tylko wyświetla temperature zewnętrzną. Są dwa pszyciski BC jeden przy kierownicy drugi na konsoli , nie posiadam dużego wyświetlacza. Też nie działa regulacja kierownicy jest elektryczna i mały pszycisk max chyba od klimy. Pomocypytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Chyba do mnie dzwoniłeś? Niestety bez podpięcia pod komputer za dużo się nie da powiedzieć. Co do BC mógł się przetrzeć kabelek od przycisku w manetce. MAX może nie działać przy niskich temperaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 nie posiadam dużego wyświetlacza masz na myśli zegary czy radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 tv,navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Masz navi i tv, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Trochę nie ogarniam sytuacji, masz przyciski BC przy manetce kierunkowskazów i przy radio? Żaden przycisk nie reaguje na wciśnięcie? Na wyświetlaczu radia nic się nie dzieje? W zegarach masz duży czy mały wyświetlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 mam przyciski przy manetce i przy radiu,mam mały wyświetlacz po wciśnięciu nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak chcesz to podejdź do mnie po niedzieli to popatrzmy. Bo ciężko mi powiedzieć nie widząc tego.Ale sprawa co najmniej dziwna Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 na razie nie mam blach jestem w trakcie załatwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi