ziutek-wroclaw Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam,potrzebuje pomocy w pewnej sprawie a mianowicie , jak gwałtownie ruszam (zryw) to cos puka tak jakby w tylnim prawym kole , napewno niejest to most (?) poniewaz na starym które sie rozleciał było tak samo. i raz wydawało mi sie ze cos wyje jak obraca mi prawym kołem , [łożysko,przegub ?], prosze o jakies rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Może po prostu Twoja <bmw> bumcia nie lubi być "zrywana" :wink: Najłatwiej i najszybciej sprawdzisz łożysko - no i to chyba najtańsza część w razie wymiany. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Może po prostu Twoja <bmw> bumcia nie lubi być "zrywana" :wink: Najłatwiej i najszybciej sprawdzisz łożysko - no i to chyba najtańsza część w razie wymiany. Pozdr. kazde BMW lubie ostre ruszanie, a zwlaszcza 6-cylindrow. A moze pzregub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świr111 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 A morze to byc taka guma co jest na amortyzatorach wystarczy ja wymienic !! albo tak jak mowi enzo przegub !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi