michutn Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 czesc szperam po forach i nigdzie niemoge znalesc jak wyciagnac dmuchawe , bo mam problem mianowicie od wczoraj na 1,2,3 biegu cos klekocze ale niedaje nawiewu jak po parunastu probach na chwile uda mi sie wlaczyc bieg 4 ?? to wieje ale ,az trzesie samochodem (drgania) co to moze byc pomocy:( :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 dmuchawe wyjmuje sie od strony silnika,na scianie grodziowej jest taki przykrecany dekiel ,odczep wiazke kabli od niego,odkrec go i zobaczysz dmuchawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 mozna sie dostac do wentylatora przez komore silnika ale tamtedy niestety go nie wyciagniesz mozesz tylko popatrzec co sie dzieje. Jezeli nci nie zdzialasz to czeka Cie najgorsze co moze byc - wyciaganie go przez kokpit. W tyn celu wez sobie urlop w pracy bo to troche potrwa. I moja dobra rada: jezeli bedziesz ja wyciagal to pisz sobie na kartce co po kolei wyciagales. Jest tyle tego ze mozna sie pogubic. W razie jakichs pytan to wal do mnie bo wyciagalem stamtad WSZYSTKO. Widzialem moj piekny 6 cylindrowy silnik siedziac za kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi