kryster Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 BMW 320 21400.00 PLN. łódz - otoMoto.pl Jakie jest wasze odczucie co do tego auta, chodzi o jakość/cena ? mam zamiar wybrać się na oględziny, aczkolwiek mam spory kawał drogi... Jak myślicie będzie coś z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie znam sie jakoś dobrze w e46(kwestie co liftowe co nie itp.) Ale ogolnie wygląda jak dla.mnie ładnie- ciemny bandytahappy_bmw na bank dochodzą kwestie opłat etc więc cena wzrośnie. Jak w oględzinach wyjdzie ,że buda zdrowa i mechanicznie ok to myślę że na ładnym kole i obniżona może być dobrym projektem. Silnik raczej dość rzadki-znajomy ma też 2.2 mówi że spoko ale nie czuć 170 koni. Osobiście nie wiem bo sam nie prowadziłem-jego opinia. Ale co do ogłoszenia w przebieg nie uwierzę za nic w świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi