Gość Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Hej! Mój mi się rozpuścił a nie chcę sobie klapy pokiereszować, a chciałbym na dniach go wymienić. Jak toto się wyciąga?? Odpowiedzi proszę na PW, coby ktoś przypadkowy się nie nauczył. I od razu bym prosił o napisanie czy założenie nowego polega tylko na wciśnięciu?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 bez obawy zdjecie znaczka oryginalnie zamontowanego nie jest wcale takie latwe...po pierwsze pod wygluszeniem maski..znajdziesz 2 korki zalozone na czpienie ze znaczka..musisz je zdjac..i proponuje abys nie porysowal sobie maski wywrzec duzy nacisk na te wtyczki od srodka zeby znaczek odszedl od maski..powinien byc normalnie wlozony na cos co przypomina silikon.. jak odejdzie to zaklada sie w podobny sposob tylko z odwrotna kolejnoscia... podwazanie od strony zew.maski odradzam bo mozna albo uszkodzic znaczek albo porysowac mache hehe...pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Slyszalem jeszcze o takim iz jak sie chce zdjac i on jest do wymiany to mozna na klej ;] posmarowac go jakims poxipolem i przykleic cos za co mozna latwo zlapac i oderwac wtedy moze sie obejsc bez podwarzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 hehehe posmaruję poxipolem i przykleję znacze jaguara dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 <bmw> odpada z niego niebieska farba , u mnie jest tak że jak sie go doktnie to sie rusza, chciałbym go wymienić ale nie mam jeszcze nowego. Też jestem ciekawy jak go sie ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 mi generalnie wszystko odpadło i zosało srebrne kółko może to jakaś partia cienkich znaczków BMW przylepiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 hehe najwyrazniej to od warunkow na drodze. Moj tylni jest jak nowka a przedni jak po wojnie caly obdrapany wstyd dla marki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAZUREK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 TDserek ma racje zrub jak muwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi