Szpadyzor71 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam, szukam dobrego i sprawdzonego złotnika - jubilera we Wrocławiu. Mój obecny poleciał trochę według wlasnej inwencji twórczej co niestety nie było ze mną uzgodnione. Sprawa dość pilna. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na ołowianej Stasiu jest dobry w lombardzie siedzi. Moge sie spytać o rabacik ale to jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja kupowałem obrączki u Jubilera w TESCO na Długiej. Sporo osób mi go polecało, ma ciekawe wzory i przystępne ceny. Drugi punkt ma w okolicach Ruskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Na Piłsudskiego przy hotelu Piast, obok Rossmana, dobre ceny i naprawde szybka realizacja. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie, sprawdzę te miejsca. Tylko chodzi o to, że obrączki już mam kupione (zrobione), tylko jubiler-złotnik który nam robił, zamiast jednego kamienia wstawił dwa bez konsultacji z nami. Generalnie dłuższa historia. I teraz chodzi o to, że potrzeba (bo cały czas chodzi o jedną obrączkę) albo od nowa zrobić (bo z tego co wiem przerobienie na jeden większy to ciężka sprawa) z jednym większym kamieniem, albo dołożyć trzeci, tylko oprawa była robiona ręcznie i chyba ciężko będzie zrobić tak samo. Domel, byłbym wdzięczny gdybyś zapytał. Tego na piłsudskiego już odwiedziłem, a do tego w Tesco jeszcze podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) My robiliśmy na Ruskiej 36 - mimo, że lokal niepozorny to ceny bardzo fajne, spory wybór, szybka realizacji i miła atmosfera https://maps.google.pl/maps?q=wroc%C5%82aw,+ruska+36&layer=c&z=17&iwloc=A&sll=51.110982,17.023814&cbp=13,358.3,0,0,0&cbll=51.110901,17.023818&hl=pl&gl=pl&ved=0CAsQ2wU&sa=X&ei=GexgU7pUisiJBt7rgPAJ Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi