PIT Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam mój problem polega na tym że w aparacie zapłonowym coś się wyrobiło i uszkadza mi palec a poza tym jazda to udręka a nie przyjemność jak się dodaje gazu to brakuje mu mocy kicha prycha . Po ustawieniu zapłonu przez jeden dzień jest dobrze a już następnego dnia lipa nie da się odpalić i w ogóle już mnie to męczy ręce mi opadają trzy palce w ciągu jednego tygodnia uszkodzone . Podejrzewam że oś aparatu już się wyrobiła na tyle że przy około 3000 obr podnosi ja do góry i wtedy uszkadza mi palec . Może ktoś się spotkał z taką dolegliwością i ma patent na to.Mam na myśli jakąś podkładkę czy coś w tym stylu .Proszę o info i z góry dzięki .Wiem kupić nowy aparat , tylko kaski brak . a poza tym palec nie jest taki drogi jak aparat . Koszt palca to zaledwie 13 zeta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam ja mam aparat do m10 318i jesli chcesz to ci go sprzedam za jakies tam grosze sprawny na 100 % a jesli chodzi o naprawe to moigl ci sie zerwac bolec trzymiacy zebatke w aparacie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witam a w jakiej cenie ten aparat bo znalazłem jeden na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam no jakies 50 zl 100 % sprawny gwarantuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi