beryl Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Od samego początku w mojej berci pompka paliwa chodzi dosyć głośno tzn. słychać ja dobrze na zewnątrz i w środku, czy tak powinno być, czy kończy sie juz?. Jak głośno powinna chodzić pompa paliwa, czy nie powinno byc słychać w góle, czy jakieś dzwięki są dozwolone? Jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 u mnie pompka chodziła cicho aż padła,kupiłem używke za 180 zeta i chodzi tez głosno,ale przepłaciłem bo na allegro są tansze i z gwarancją i nowe w cenie do 130 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 na allegro są tansze i z gwarancją i nowe w cenie do 130 zł. pewnie te z Wrocławia u tej niesłyszącej. Naczytałem się, że handluje podróbami co działają tydzień. Jakaś boshoska to kosztuje ~300 zł, a ta podróba to nie wiem jaką ma jakość (ile pochodzi) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa e30 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 pompke zawsze slychać,po glosie trudno wyczuć czy sie kończy moja do końca chodzila cicho aż padla,kupilem orginal używke za 1oo zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esiue30 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ogulnie zamineniki pąp są w porządku i raczej nie ma z nimi problemów polecałbym własnie zaminnik a nie używke bo z kąd można wiedzieć czy ktoś nie przesadził wczesniej na rezerwie. moja pąpka chodziła cały czas głośno ale zaraz przed jej padnięciem zaczeła jeszcze głośniej teraz mam drugą i też chodzi głośno. nie przejmuj się dźwiękiem jak ją słychać znaczy że działa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 uzywki nic nie warte (chyba ze na sprzedaz auta) tak jak te z allegro - sprawdzilemu siebie - 180 zl i 2 tyg chodzila... nie uznali reklamacji - w baku ZAWSZE polowka minimum mam oryginal bosch - 470 zl - daje NAPEWNO wyzsze cisnienie niz allegro - po przejechaniu 5 km wycisla mi zimering przy listwie - to chyba wystarczajacy argument dla wszystkich ( poza subiektywnym odczuciem ze autlo jezdzi lepiej) oczywiscie jej nie slychac - niby pompa z allegro buczala, jeczala, i sie grzalo paliwo w baku!! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 ja zakupilem wlasnie pompke u tej "nieslyszacej" osobki pompa sprawna lecz nie dziala poprzednia zrobila zwarcie i cos gdzies sie spitolilo i musze zajechac do elektryka + do pompy nie dochodzi. Bezpiecznik w porzadku . A co do glosnej pracy pompy to sprawdz czy masz poduszki gumowe na ktorych montowana jest pompa bo jezeli jej nie masz to drgania przenosza sie na karoserie i stad ten dzwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki78 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Umnie pompa chodzi cicho trzeba się wsłuchać pod samochodem żeby usłyszeć jak pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 pompa z pompy.net - u tej niesłyszącej osoby - to jakaś wielka pomyłka- NIE POLECAM! Gwarancji nie chcą uznac - przed wysłaniem pompy już mi napisali że jej nie uznają... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a co zepsula sie ?? po jakim czasie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 pisałem w poście powyżej 2 tygodnie! Potem zaczęła jęczeć, grzać się itp... nie zdechła całkiem, działać działa - po 15-20 minutach pracy wydaje z siebie te dziwne dźwieki... ale jeździć się na niej da... cisnienie z tych pomp NAPEWNO jest nie takie jak być powinno Jak kto ma LPG - wystarczy- to mogę sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi