zico Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 witam przymierzam sie do zakupu e34 535 znalazłem jedną fajna na allegro sznurek do aukcji W dniu dzisiejszym ją oglądałem i kawałek sie przejechałem. Stan określam na bdb jedyna rzecz która mnie zaniepokoiła to lekki stukot w silniku (w sumie tak jakby cos obcierało cieżko to opisać ) Umówiłem sie ze sprzedającym na wizytę u diagnosty. Ale i tak poradzicie na co szczególnie zwrócic uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 to moze byc mina. zobacz jak aukcje opisal jak dla pana ktory z malucha wysiada i kupuje bmw cytuje; podswietlany schowek i wymienil zarowki swiatel mijania. [ Dodano: 1 Luty 07, 22:17 ] nawet klimy niema a tu 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi