Gość teo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 BMW 320 Ci Rok: 2006/05/16 Silnik: M54B22 Moc: 170 ps Kolor: SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22) Tapicerka: EXCLUSIVLEDER FUTURA/SCHWARZ (LMSW) //Pakiet wydania Exclusive// Wyposażenie: - Wielofunkcyjna kierownica - Elektrycznie składane lusterka zewnętrzne - Roleta przeciwsłoneczna tył elektrycznie wysuwana - Dywaniki podłogowe Velours - Lusterko wewn. ściemniane automatycznie - Czujnik deszczu - Worek na narty - Podłokietnik przedni - Zespół schowków - Podgrzewanie fotela kierowcy/pasażera - Spryskiwacze reflektorów - Park Distance Control - Czujnik deszczu - Światła ksenonowe - Adaptacyjne doświetlanie zakrętów - Klimatronik - Radio CD BMW Business - Pakiet wydania Exclusive - Sterowanie św. do jazdy w dzień - DSC - Wskaźnik uszkodzenia opon - Skórzane fotele Do auta mam dobre opony zimowe na kołpaku. Na lato mam ori BMW 225/45/R17 Auto przyjechało ze Szwajcarii. Info pv lub 608146045 CENA: 27500 do lekkiej negocjacji Tak wygląda na letnim kole: Łukasz Żbik: BMW e46 coupe //Wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Można prosić o wysłanie zdjęć na mail krystianpapier@gmail.com i podać przebieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No Co Ty Żbiniu, z kąd ten pomysł gupi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No Co Ty Żbiniu, z kąd ten pomysł gupi ? Chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Chętny? Niestety nie Moj IS daje ostro po kieszeni kiedy to gazu nie ma a nogą cieżka kiedy tylko swoj wygar słysze Nie wiem co to bedzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Auto na prawde godne polecenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ile auto ma przebiegu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ile auto ma przebiegu ? a ile chcesz żeby miało? Dżizes, nie ważne że auto może być zadbane jak obraz Matejki, ważny jest przebieg... Polsko, quo vadis?P.S. Nie twierdze że jest zadbane, chodzi o sam fakt tego że może być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 e46 byly produkowane az do 2006 roku ? mi sie wydawalo ze 98-04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 e46 byly produkowane az do 2006 roku ? mi sie wydawalo ze 98-04 No to źle Ci się wydawało Coupe i Kabrio były jeszcze do 2006 poliftowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 coupe i cabrio chyba były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi