grass89 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 witam mam problem na wyswietlaczu pokazuje mi ze "mam przepalona zarowke" w tylnej prawej lampie lecz sprawdzalem i wszystkie zarowki swieca i sa takie jak powinny myslalem rowniez ze moze jest slaba masa lecz gdy dalem na krotko nadal to samo moze ktos juz z tym walczyl albo ma jakis ciekawy pomysl z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A jak wrzucasz wsteczny to też wszystkie są sprawne?? Kiedyś sąsiad jeździł z E60 po elektrykach bo też miał błąd żarówki i żaden nie pomyślał żeby wstekę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Często w E60/E90 zdarzają się też błędy zwarcia... Wtedy trzeba to już ogarniać komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 U mnie świeciło z tyłu,że żarówka przepalona a okazało się,że jak wyjmowałem po kolei wszystkie i kilka w rękach się rozleciało ze starości tzn szkło w ręce a gniazdo zostało...Wszystkie resztki wydłubałem,gniazda popodginałem lekko do góry i potraktowałem kontaktem do styków wytarłem i założyłem nowe żarówki od tej pory nic nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 sprawdz stop w szybie bo mialem tak pokazuje z prawej strony ze brak światła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A właśnie 3 stop nie świecił u mnie też podgiąłem w nim blaszkę aby lepiej dociskała żarówkę i wyczyściłem papierem śniedź.Jak wyżej kolega napisał zajrzyj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Na 100% to przepalony stop za szybą. W jakiś sposób połączyli go z prawą stroną. Dostaniesz się bez problemu do niego od bagażnika. Będziesz miał na linii stopu czarną klapkę pod tylną półką. Demontaż, wymiana żarówki i montaż to kwestia 5 minut. Żarówka identyczna jak w stopie 12V 21W BA9S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass89 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 dokladnie tak jak mowil tomasso12 zarowka na szybie jest podlaczona pod prawa lampe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi