Stasiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) âWitam wszystkich. Na samym poczatku zaznacze ze nie wiem czy trafilem do dobrego dzialu, w razie pomylki prosze o przeniesienie tematu Do rzeczy: Jestem na etapie robienia w swojej E36 pozycyjnych swiatel w kierunkach i jako ze fajnie opisal caly proces kolega z Mazowsza, link: BMW Klub Mazowsze - forum ludzi z pasją - Zobacz wątek - Kierunki US'Style BMW E36 wersja 1 by wilko postanowilem sie za to zabrac. Mam jednak problem natury czysto technicznej, otoz jestem swiezym mieszkancem Wroclawia, przeprowadzilem sie z Sosnowca, nie mam totalnie gdzie, ani czym tego zrobic, a fachowa reka rowniez by sie do tego przydala. Mam stad pytanie, czy ktos nie ma chwili wolnego czasu w tygodniu, garazu, lutownicy i kilku śrubokrętów aby mnie poratowac? Chcialbym zrobic do tego rowniez przelacznik pod maska, aby w razie kontroli mozna bylo US'a wylaczyc. Przyjme dodatkowo kilka cennych uwag odnosnie auta, poniewaz jeszcze wiele przede mna, a za wolny czas place oczywiscie nie jednym dobrym piwem. Z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam. 8) Edytowane 26 Listopada 2014 przez Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hmmm kwestia gustu, jak dla mnie w e36 to nie pasuje - bardziej bym to w e46 widział. Dodatkowo zalatuje mi to "drutem" bo sporo drutu będzie trzeba dorobić zwłaszcza z tym przełącznikiem. Zamiast tego może zrób sobie dzienne 30% z "długich" w sumie to też nie pasuje do e36 ale lepsze to niż te pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Mnie leżą i to mocno, aki projekt a nie chce obrysówek, chyba ze znacie jakis fajny sposob na ich zrobienie, bo z tego co wiem nowe 120zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Do usuniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi