Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

sprężyny e46 do Turasa

danieldeni20

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Jako, że nie chce za bardzo glebić Beaty myślę nad wymianą sprężyn na te z mpac ..da mi to 20mm niżej na przodzie ale nie wiem jeszcze czy tyle samo na tył do tego auto będzie stabilniejsze na zakrętach .. Pytanie : czy e46 Turas ma takie same sprężyny na tyle co sedan i coupe ? Bo przód się zgadza.

springi są chyba takie same i pasują

od 2.0d

tak jak ojciec prawi, że dobierasz do wersji silnikowej.

Czyli konkretnie.. Przed lift czy po pewnie nie ma znaczenia. No nic, czyli ciężej będzie znaleźć a co dopiero w dobrej cenie.

Dziękuję za odpowiedzi, temat do Zamknięcia.

Mam chyba dwa komplety takich sprężyn do e46 320d z zawiechy m pakietowej, a wkrtóce to i może trzeci komplet będę miał. Tylko teraz nawet nie mam jak zrobić zdjęć, czy coś. Wiem, że mam po prostu bo kupowałem dla siebie, a udało sie kupić autko już obniżone. Więc sprężyny leżą. Jak coś pisać na priw, sprężyny w Lubinie są, do odbioru najlepiej od 2 do 4 kwietnia.

• Lubię 1

Spreżyny dobierasz pod wersje silnikową (jak jest taka opcja) i pod wersję nadwoziową.

Np sprężyny tylne do E46 touring pasują do wszystkich wersji silnikowych ale tylko Touring i Cabrio.

a właśnie miałem pytać czy z coupe będą dobre ... ;(

E46 m-pakiet sprężyny kpl (5144793104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

trochę mnie zakręciliście lolol

Mam chyba dwa komplety takich sprężyn do e46 320d z zawiechy m pakietowej, a wkrtóce to i może trzeci komplet będę miał. Tylko teraz nawet nie mam jak zrobić zdjęć, czy coś. Wiem, że mam po prostu bo kupowałem dla siebie, a udało sie kupić autko już obniżone. Więc sprężyny leżą. Jak coś pisać na priw, sprężyny w Lubinie są, do odbioru najlepiej od 2 do 4 kwietnia.

Ile sobie cenisz i z jakiej budy bo przypominam do Touringa po Lifcie szukam? Pewnie nie mało a ja szukam po taniości gdyż słabo z $ ostatnio ;S Co do odbioru to daleko mam bo okolice ŁEBY ;p

Edytowane przez danieldeni20

pytanie, czy sprezyna z mpaka 330d obnizy przod w 320d ? czy szukac sprezyny z mpaka 320d ? chce obiznyc przod, bo aktualnie mam 4-5cm nad opona :/

U siebie jak mierzyłem ostatnio to przód mam około 6 cm a tył 4-4.5 ;/ Koza straszna . Eibach Pro kit -30/-20 byłby idealny.. ni za nisko i dałoby się normalnie jeździć

• Lubię 1