danieldeni20 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam Jako, że nie chce za bardzo glebić Beaty myślę nad wymianą sprężyn na te z mpac ..da mi to 20mm niżej na przodzie ale nie wiem jeszcze czy tyle samo na tył do tego auto będzie stabilniejsze na zakrętach .. Pytanie : czy e46 Turas ma takie same sprężyny na tyle co sedan i coupe ? Bo przód się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Eibachy pasowały do każdej budy więc m pak też powinien pasować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Eibachy pasowały do każdej budy więc m pak też powinien pasować. Co to są Eibachy? Turas ma nieco ponad 100kg więcej jak sedan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Sprężyny dobierasz do wersji silnikowej. Chodzi o wagę. Nie sugeruj się wersją nadwozia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Sprężyny firmy Eibach, dobra alternatywa dla sprężyn m pakietowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Czyli do M47D01 (2.0d 150KM)od jakich silników pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 springi są chyba takie same i pasują od jakich silników pasuje? od 2.0d tak jak ojciec prawi, że dobierasz do wersji silnikowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 springi są chyba takie same i pasująod 2.0d tak jak ojciec prawi, że dobierasz do wersji silnikowej. Czyli konkretnie.. Przed lift czy po pewnie nie ma znaczenia. No nic, czyli ciężej będzie znaleźć a co dopiero w dobrej cenie. Dziękuję za odpowiedzi, temat do Zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakk Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 pytanie, czy sprezyna z mpaka 330d obnizy przod w 320d ? czy szukac sprezyny z mpaka 320d ? chce obiznyc przod, bo aktualnie mam 4-5cm nad opona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Raczej podniesie :-) Dwa gary więcej ;-) Wysłane z Sony Xperia Z3 compact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Spreżyny dobierasz pod wersje silnikową (jak jest taka opcja) i pod wersję nadwoziową. Np sprężyny tylne do E46 touring pasują do wszystkich wersji silnikowych ale tylko Touring i Cabrio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mam chyba dwa komplety takich sprężyn do e46 320d z zawiechy m pakietowej, a wkrtóce to i może trzeci komplet będę miał. Tylko teraz nawet nie mam jak zrobić zdjęć, czy coś. Wiem, że mam po prostu bo kupowałem dla siebie, a udało sie kupić autko już obniżone. Więc sprężyny leżą. Jak coś pisać na priw, sprężyny w Lubinie są, do odbioru najlepiej od 2 do 4 kwietnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Spreżyny dobierasz pod wersje silnikową (jak jest taka opcja) i pod wersję nadwoziową.Np sprężyny tylne do E46 touring pasują do wszystkich wersji silnikowych ale tylko Touring i Cabrio. a właśnie miałem pytać czy z coupe będą dobre ... ;( E46 m-pakiet sprężyny kpl (5144793104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. trochę mnie zakręciliście lolol Mam chyba dwa komplety takich sprężyn do e46 320d z zawiechy m pakietowej, a wkrtóce to i może trzeci komplet będę miał. Tylko teraz nawet nie mam jak zrobić zdjęć, czy coś. Wiem, że mam po prostu bo kupowałem dla siebie, a udało sie kupić autko już obniżone. Więc sprężyny leżą. Jak coś pisać na priw, sprężyny w Lubinie są, do odbioru najlepiej od 2 do 4 kwietnia. Ile sobie cenisz i z jakiej budy bo przypominam do Touringa po Lifcie szukam? Pewnie nie mało a ja szukam po taniości gdyż słabo z $ ostatnio ;S Co do odbioru to daleko mam bo okolice ŁEBY ;p Edytowane 10 Marca 2015 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 kupiem za 250 zl i za tyle chcialbym oddac, nie powiem Ci z jakiej to budy...jedne z Touringa na pewno! i te wiem, ze sa, i gdzie stoja. takze te są pewniackie. A drugie też będą z touringa, jeśli zakupie do siebie gwint. a wszystko na to wskazuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie a od coupe 3.0i podejdzie? Dostałem maila, że pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A ktoś zna ori oznaczenia sprężyn do e46 Touring 2.0d 150ps z Mpakietem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Tutaj masz vin turasa 2.0D 150kM z mpakietem WBAAP71080JL37403 wejdź na Welcome to realoem.com |bmw parts | bmw parts catalog| bmw epc! i poszukaj oznaczenia sprężyn bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Tutaj masz vin turasa 2.0D 150kM z mpakietem WBAAP71080JL37403 wejdź na Welcome to realoem.com |bmw parts | bmw parts catalog| bmw epc! i poszukaj oznaczenia sprężyn bmw_1 Chodziło mi o te kropki różnego rodzaju i koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 pytanie, czy sprezyna z mpaka 330d obnizy przod w 320d ? czy szukac sprezyny z mpaka 320d ? chce obiznyc przod, bo aktualnie mam 4-5cm nad opona U siebie jak mierzyłem ostatnio to przód mam około 6 cm a tył 4-4.5 ;/ Koza straszna . Eibach Pro kit -30/-20 byłby idealny.. ni za nisko i dałoby się normalnie jeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi