qlas00 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam ! Jak w temacie , mam problem z czujnikiem poziomu oleju 318D/320D jest on do wymiany . Teraz będę wymieniał olej i moje pytanie drodzy maxbimmer'zy czy opłaca się kupić jakis nie orginalny czujnik na allegro ? Widziałem ceny 70-130zł jeżeli opłaca się kupić zamiennik to jaki dokładnie? Proszę o pomocpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Hmmm...generalnie jeśli chodzi o czujniki polecałbym jednak ori. Napisz do Krzyśka, ma dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 który krzysiek proszę o więcej info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Super BMW Nowe oryginalne części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 który krzysiek proszę o więcej info Nasz Admin. Możesz zadawać pytania odnośnie ceny części bezpośrednio na forum: NAJLEPSZA OFERTA - NOWE CZĘŚCI DO BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Tak jak Ci Forest napisal. Kup oryginalny bo w innym przypadku stracisz czas i pieniadze. W jednym z watkow byl poruszany temat wszelkiego rodzaju czujnkow do BMW nie oryginalnych i niestety mozna je kupic ale od razu wywalic do kubla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mi przy okazji gwarancyjnej wymiany termostatu w ASO inchcape sprawdzili cały samochód i tak np. serwisant mówił, że warto przeczyścić ten czujnik. Ponoć zazwyczaj to pomaga. Z takim padniętym czujnikiem jeżdżę już jakiś czas. Teraz przy wymianie oleju go wyczyszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ok więc teraz przy wymianie oleju , filtra itd przeczyszcze czujnik dzięki panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi