Stifler Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 siema z racji tego że zmieniłem zdanie i zmieniam kierownice na multifunkcje mam problem z poduszką. w kierownicy która posiadam mam poduszke jednonabojowa a w tej nowej sa dwa naboje . jak to podłaczyć? kostki wszystko pasuje i czy to bedzie działać? i do tego chcę podłączyc tempomat mam silnik m52 i czy wystarczy pociagnąc wszystkie kable do komputera itd. czy coś musze do kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dołożyć instalacje do drugiego naboju i dokodować, lub zrobić druciarstwo i podłączyć tylko jeden nabój :wstyd: W m52 jeśli dobrze pamiętam to trzeba dołożyć przepustnice Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dołożyć Instalacje tą między poduszką a taśma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja tam kilka razy wrzucałem kiere z okrągłym jaskiem i podłanczałem jeden nabój i w razie czego na pewno spełni swoje działanie a zeby było jak w oryginale trzeba by zmienić sterownik i pociagnac do niego wiązke wiec mysle ze to spoey kłopot , co do tempomatu w 6 cylindrowych e46 to kwestia kwadransu i działa prosta sprawa opisane jest wszystko na necie trzy przewody do podpięcia , więc spokojnie dasz rady :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 no tak, wygląda na to że w e46 już nie trzeba dokładać przepustnicy w m52, instrukcji jest wiele np: BMW-klub.pl ? Zobacz temat - [E46] Montaż kierownicy multifunkcyjnej (zdjęcia)/ PREMIER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właśnie z tego co wyczytałem to wszystko działa czyli tempomat jeżeli jest przepustnica elektroniczna a ja mam jeszcze pół el. Pół na linkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi