Siema .Mam mały problem przez przypadek zle podłączyłem klemy od aku trwało to może z 3 albo 4 sek i poszedł mały dymek z okolic klemy plusowej. I teraz nie dziala mi tak wycieraczki : centralny zamek . szyby tylnie. i dźwięk z radia . Na kompie pokazuje tak może jakieś rady co to może być . Dzięki Za Pomoc ✌
Witam, jestem młodym posiadaczem bmw e38, i mam taki problem
zgubiłem gdzieś kluczyk, zamówiłem nowy oczywiście z transporderem i programatorem ak90+
wymontowałem wkładkę z bagażnika, dorobiłem kluczyk, i uradowany wsadzam do stacyjki, i .... no właśnie kluczyk kręci się w kółko, blokada nie ustepuje.
Moje pytanie brzmi, czy przypadkiem te wkłady się nie róźnią? w sensie, czy stacyjka nie ma innego szlifu ? muszę dodać że jeszcze nie zakodowałem klucza, do ews bo nie moge go znaleźc . ( i nie wiem czy jest sens skoro klucz kręci się w stacyjce )
https://m.olx.pl/oferta/bmw-730d-e38-193km-mega-full-masaze-webasto-CID5-IDAHAJl.html
Panowie , znacie/kojarzycie ten samochód? Wisi dość długo na olx, wyglada dobrze, bogate wyposażenie. Wybieram sie obejrzeć. Może ktoś już z Was był?
Poradzcie proszę na co zwrócić uwagę kupując diesela
Vin: dn47745
Nastawiam się na wrzucenie gazu do mojej e38 ale nie mam za bardzo wiedzy co i jak, bo lpg w aucie dawno nie miałem.
Poleci ktoś jakiś warsztat który to zrobi dobrze i w rozsądnej cenie?
Jaka instalacja najlepiej do tego silnika?
edit: warsztat najlepiej w okolicach Świdnicy, ostatecznie Wrocław
Chciałabym przed zakupem e38 (4.4pb lub 4.0D) podjechać na przegląd aby jakieś doświadczony w tych modelach mechanik ocenił czy warto brać czy nie. Macie kogoś godnego uwagi u nas w mieście lub okolicy? Dzwoniłem do aso we Wrocławiu i nie świadczą takich usług.
Ostatnio przeglądający
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Rekomendowane odpowiedzi