Chexer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Siemanko, na forum zaprosił mnie Beton (pozdro!). Od tygodnia jestem posiadaczem poliftowej e46 330d stahlblau w turasie. Szukałem ją 3 miesiące. Samochód z dużą navi, sportsitze'ami, xenonem, pdc itd. W sumie full opcja oprócz elektrycznych foteli i m pakietu. Niedługo dam fotki. Muszę jeszcze znaleźć czas, aby autko ogarnąć w taki sposób, aby mnie w 100% satysfakcjonowało Mam nadzieję, że zobaczymy się niedługo na zlocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Siema :bry: bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam i dozobaczenie na najcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pis joł ! bmw_1 Nie gadaj, bo już raz byłeś na najcie ze mną A co do turasa, posiedziane, pochlane, pobajerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi