Cześć,
Na co zwrócić uwagę przy kupnie e60, 4.8l 2009r. Skrzynia automat-lopatki. Auto po zmianie oleju w skrzyni. Do popraw lakierniczo blacharskich. Cena dość atrakcyjna. Na polskich blachach.
Witam, w bmw e30 musze zmienic maglownice taka z e36, oraz dyferencjal. O ile wymiana dyfra, jesli sroby nie zapiekly jest do zrobienia, to wymiana maglownicy przerasta mnie calkowicie...
Szukam jakiegos garazowego zapalenca z okolicy, ktory z pasji i w zamian za nie wygorowane:lol: korzysci finansowe, oraz dobry alkohol:drunk:
pomoze w wymianie... udostepniam kanal i narzedzia.
Czekam z nadzieja na odpowiedzi, bo dobro powraca <bmw_1>
Cześć jestem tu nowy,
Od tygodnia mam e60 z silnikiem diesla 2l, 163km(przed lift). Chcę żeby ktoś mi doradził co trzeba naprawić, a mianowicie poci się w miejscu gdzie znajdują się wtryskiwacze. Najbardziej przy 1 i 2. Jak dam dużo gazu to czuć ropę w samochodzie. Czy wymiana uszczelniaczy coś pomoże? (Podkładki miedziane i oring). Ktoś miał taki problem? Dodam, że przewody od wtryskiwaczy są w miarę suche.
Siemanko wszystkim , przychodzę z małym pytaniem ?, jestem w posiadaniu bawareczki e60 i chciałem ja delikatnie poszerzyć . Felgi założone 17 i teraz mam pytanie takie , jakie kupić dystanse i czy na tył i przód czy tylko na tył . Wstępnie oglądałem na Allegro za 200 ziko 4 sztuki czy warto takie kupować czy lepiej zainwestować więcej . Pozdrawiam
Ostatnio przeglądający
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Rekomendowane odpowiedzi