Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Chce wyciac kata i wstawic srodkowy gdzie polecicie mi to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Polecam tłumikarzy z ul . Robotniczej Za wycięcie kata i wstawienie rurki + wieszak :arrow: wzięli 60 zł :wink: Jakieś tłumiki też tam maja <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 opolska przed jetronikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 opolska przed jetronikiem Tez polecam ten zakład , jesli bedziesz chciał wspawac rure to koszt około 60zł Tylko nie zapomnij zabrac wycietego kata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spoko dzieki wszystkim ale zostane chyba przy robotniczej bo bede mial blisko do piotra <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Gdzie w końcu byłeś, bo niestety sypnął mi się katalizator i będę chciał go wyciąć, bo to brzęczenie mnie już dobija.I na jaki koszt mam mniej więcej się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Gdzie w końcu byłeś, bo niestety sypnął mi się katalizator i będę chciał go wyciąć, bo to brzęczenie mnie już dobija.I na jaki koszt mam mniej więcej się przygotować. oczywiście ze Robotnicza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Robotnicza (szybko i tanio ) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Gdzie w końcu byłeś, bo niestety sypnął mi się katalizator i będę chciał go wyciąć, bo to brzęczenie mnie już dobija.I na jaki koszt mam mniej więcej się przygotować. Jako tako Ci to przedstawilem dzisiaj, ale tak jak mowilem lepiej wychacz ten srodkowy tlumik i nie kupuj na miejscu bo sie zmienia pojemnosc ukladu wydechowego co moze miec tam cos wspolnego z jakimis falami rezonansu... nie znam sie na tym ale lepiej zachowac ta sama pojemnosc niz wspawac rurke.. http://www.allegro.pl/item252418965_tlumiki_przelotowe_bmw_mercedes_audi_v6_v8_awg_.html ten pierwszy od lewej to perfidna kopia isowego kata. sam chyba kupie i wspawam taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi