czarny19 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 witam 3 dni temu stałem się posiadaczem bmw 316 i mam problem z tłumikiem tzn. gość od którego go kupiłem przyspawał podwójną końcówke która ma dzwięk traktora jak teraz zamienić na seryjną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 odspawac i przyspawac standardową ?? :mrgreen: Dobry tłumikarz i 2 godzinki roboty - co do kosztów bo niestety nie orientuje się - ale temat poruszany kilka razy na forum - dźwięki można wydobyc całkiem soczyste 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 najlepiej zmien koncowy tlumik na seryjny bo koncowka moze byc tylko ozdobna a jezeli tlumik wydmuchany lub dziurawy to bedzie buczec pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 patryk e34 z forum ma do sprzedania tłumik końcowy,zgłoś się do niego może sie dogadacie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Łazik,ale on chyba chce seryjny,a ja mam sportowy SUPERSPRINTA. Nie wiem czy cichy czy nie,bo go nie używałem. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Patryk jak zwykle zciemnia. Koszt koncowego wydechu to okolo 250 zl . Lepiej zalorzyc nowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi