Waski Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam wszystkich. mam problem z ustawieniem rozrzadu w moim samochodzie BMW E36. potrzebuje schemat jak ustawic rozrzad (rozrzad jest na lanuszku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jak wszyscy wiedzą w e36 jest tylko jeden rodzaj silnika....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jak wszyscy wiedzą w e36 jest tylko jeden rodzaj silnika....................... hehehe :mrgreen: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jak wszyscy wiedzą w e36 jest tylko jeden rodzaj silnika....................... jak wszyscy wiedzą w e36 jest tylko jeden rodzaj silnika.......................hehehe :mrgreen: :shock: innymi slowy napisz cos wiecej o silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam wszystkich.mam problem z ustawieniem rozrzadu w moim samochodzie BMW E36. potrzebuje schemat jak ustawic rozrzad (rozrzad jest na lanuszku) No na pewno nie jest to M40 :mrgreen: :mrgreen: Bo ja ma dwa paski 8) Metodą eliminacji może do czegoś dojdziemy ?? <bmw_4> :wink: Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi