misiosl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 witam Głośno pracuje mi pompa...chyba paliwa...po stronie kierowcy zaraz koło baku. Myśle że jest to też przyczyną moich problemów z przerywaniem silnika...wydaje mi się że pracuje zbyt głośno bo słychac ją nawet przy zamkniętych szybach!i do tego nie cały czas bo raz idzie strasznie głośno a czasami prawie wogole jej nie słuchać. Czy to oznacza powolną agonie pompy? dzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dzieje sie to przy każdej ilości paliwa w baku ?? przeważnie pompa wyje jak jest mało w zbiorniku benzyny bo nie ma co tłoczyć a jeżeli często jeździ sie na końcówce baku to w końcu zaczyna wyć już bez względu na ilość paliwa to porostu jej żywot już sie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 wyje niezależnie od poziomu bryny...jedno co zauważyłem to to że zaczyna wyć jak depne w podłoge:)a potem jak stane chwile powyje i przestaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 proponuje rozglądnąć sie za nową pompką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Pompa do kosza. ZObacz czy się paliwo przypadkiem nie grzeje - u mnie było głośno, i paliwo podgrzewane miałem w baku . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 wszystko ładnie pięknie ale hmmm...pompa paliwa jest w baku żeby się do niej dostać trzeba wyciagnąć kanape.... a co to jest to po stronie kierowcy przy baku?jedni mówią że to jest pompa paliwa a inni że pompa od webasta albo coś takiego...a właśnie ta pompa chodzi mi głośno..POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Co za głupki . . . . . . Tam jest pływak - pływaki są dwa - jeden na komorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ok Alle skoro to pływak to czy może on wyć?może to dziwne ale chodzi tak głośno jak jakaś pompka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jezeli pompa jest zewnetrzna to moze przykrecona jest na sztywno bez poduszek gumowych do karoserii i dlatego wyje ?? (niewiem jaka pompe masz zew. czy wew. ) :plywak nie moze halasowac <bmw_1> lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wyciągaj pompę po jakiejś trasie, zobacz czy paliwo ciepłe czy zimne, jak zimne to pomału się rozglądaj za pompą, jak ciepłe to szybko. Zobacz czy pompa nie jest ciepła - u mnie była wręcz gorąca. na postoju na wolnych również było słchać,m nawet przy puszczonym radiu i zamkn szybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi