marcino7788 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam <bmw> Mam problem z odpalaniem mojej 520 e34 jak jest zimna trzeba długo kręcić żeby załapała później odpala już normalnie. Byłem u mechanika wymienił pompe i zawór na listwie wtryskowej, nadal jest to samo Proszę o rade z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FELUS BMW Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 witam kolego też mam 520 zgazem ale od jakiegoś czasu nie uzywam gazu i mamn ten sam problem zwiedzilem paru asów od mechaniki i twierdzą rożnie juz sam niewiem i czekam na pomoc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam! u mnie czasami musi pare razy zakrecić żeby odpalić a nieraz na pół obrotu! ja myśle że to kopułka moze pieprzyć, wzalezności jak sie ustawi palec tak wtedy odpali! marcino7788 a jaki masz silnik 12 czy 24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi