Dzussmen Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 mam problem brakuje mi czegoś pod maską dzisiaj czyściłem sobie komorę ślinika i za uwarzyłem dwa wolne przewody (plastikowe rurki) jedna czarna druga niebieska. sprawdziłem u brata i u niego idą one do jakieś puszki o cylindrycznym kształcie obok pompy od ABS pod rurą dolotowa od kolektora i zaliczyłem zdziwienie ze u mnie nie ma czegoś takiego :shock: może mi ktoś powiedzieć co to jest ???? dodam ze jest to E36 318 M40 113PS tu są foty tego czegoś ????? co to jest i za co jest odpowiedzialne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 sprawdze z ciekawosci u siebie i dam ci znac czy tez mam cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 to ze zdjęcia to nie jest czasem filtr węglowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Pirwszy raz widze cos podobnego, miałem dwie M40 i niczego takiego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 już wiem co to jest <bmw_1> Wojtek, miał dobre przypuszczenia jest to filtr węglowy od oparów paliwa <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi