Danich Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witam! mam taki problem bo centralny zamyka mi sie po drugim razie przekrecenia kluczykiem; raz przekrece kluczykiem zamknie i odbije czyli otworzy zamki, drugi raz przekrece kluczykiem i zamknie dzwi! Założyłem pilota do centralnego i jest to samo dopiero za drugim razem zamyka dzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Może to cięgno co idzie do rygielka gdzieś sie blokuje bądz coś sie poluzniło! rozkręć tapicerke i dobrze popacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dzieki za porade ale już rozbierałem tapicerki i wszystko ok! Nawet odłanczałem pokoleji wszystkie dzwi i jest to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel735 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Prawdopodobnie masz do wymiany lub czyszcenia sterownik ktory jest pod tylnim siedzeniem po stronie kierowcy. W e32 mialem podobny problem ale po przeczyszczeniu sterownika ustapil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Tak wiem że pod siedzeniem coś tam jest od centralnego! Muszę zobaczyć dzięki wielkie bo już straciłem siły na ten centrelny [ Dodano: 13 Lipiec 07, 00:05 ] Kurde to nie sterownik próbowalem dwa i to samo! co to może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Centralny od klapy bagzanika, mialem to samo i problem rozwiklalem <bmw_3> Odlacz calkiem centralny od bagaznika i zobacz czy jest ok jak tak to przesmaroj caly mechanizm i bedzie git <bmw_2> A jak nie ten na bagazniku to ten od wlewu paliwa tez go przesmaroj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ja zorbilem to samo co mexyk i pomoglo.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ciesze sie, ze pomoglem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi