BOREK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 MAM PROBLEM Z MOIM AUTKIEM. POSIADAM E39 2.0. AUTO JEŹDZI NA SEKWENCJI. PODCZAS JAZDY CZASAMI ZACHOWUJE SIĘ JAKBY TRACIŁ MOC I GAŚNIE SILNIK, A ZA CHWILE ZNOWU RUSZA. NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE BO Z GAZEM WSZYSTKO OK. KTOŚ MI POWIEDZIAŁ, ŻE MOŻE TO BYĆ CZUJNIK POŁOŻENIA WAŁU. CO WY NA TEN TEMAT SĄDZICIE?? A MOŻE TO COŚ INNEGO ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A na paliwie robi ci to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOREK Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 NA PALIWIE RÓWNIEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 kurde czujnik położenia wału jak by pieprzył to cały czasz! a pod kompa sie podpinałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOREK Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 apropo kompa to jeszcze nie ale mam zamiar kupić interfejs może w tym tygodniu to się podepnę ( 400zł za interfejs to dużo??) A jak nie czujnik to gdzie jeszcze mogę szukać ?? Najgorsze jest to, że to się dzieje ze trzy razy podczas jazdy na trasie około 100km i nie wiem czy komputer to wykryje bo nie jest to ciągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja robie w instalacjach gaz.! ostatnio taż mieliśmy e39 na inst.gaz. po założeniu też mu nieraz gasła podczas jazdy po spuszczeniu nogi z gazu i sie okazało że przepustnica i krokowy był brudny, wyczyściłem i jak ręką ujoł! u ciebie najlepiej jak by sie podpioł pod kompa! kupisz interfejs to myśle że dużo ci nie pokaże! ale nie jestem pewien! u ciebie może być walnięty jakiś czujnik np.mogą zmieniać sie jakieś fazy dolotu powietrza itp. ciężko cokolwiek powiedzieć! najlepiej komp by wykazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam Mialem taki problem.Gasla mi raz na jakis czas.W warsztacie naprawili ale za cholere nie przetlumacze ci.Chodzilo o czujnik ktory byl odpowiedzialny za prace silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOREK Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 ok dzięki wielkie. Podepnę sie pod kompa i zobaczę, sprawdzę wszystkie czujniki może któryś szwankuje no i jeszcze z gazem powalczę A na razie bmw_beer Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a co ci się dzieje z gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOREK Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 gazem jest wszystko ok jestem bardzo zadowolony, założyłem go w lutym i do tej pory działa niezawodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi