miszaaaa85 0 Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Witam posiadam BMW E60 CCC system Hi-Fi chce zmienić audio głośnik drzi przodbi wzmacniacz i subufery pod siedzeniami co polecicie wartego ceny i żeby ładnie grało dziękuje bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BASTARS 2 694 Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Jak jesteś z okolic lub samego Wrocławia to podjedź do firmy Hornhagen, napewno coś dobiorą. Ja osobiście zakładałem u siebie niemieckie audiosystem plus wygluszenia, bardzo dobra jakość i cena nie powala z nóg Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszaaaa85 0 Napisano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca Witam jestem z Białegostoku a jak ogólnie dźwięk na tym systemie i jakie założyłeś od nich głośniki bo polecają dwa modele Audio System X200Evo BMW PLUS ten drozszy czy moze ten 2 model X200BMW +EVO i Mfit BMW EVO2 . I na jakim masz wzmacniaczu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi