janusz318i Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich! <bmw_2> Mam kłopot który sam sobie zrobiłem,a więc-wyciągając kierownice odpiołem poduszke a nie odłączyłem aku,i teraz mi świeci kontrolka <bmw_4> .Czy samemu ją można zgasić pytanie_bmw czy serwis pytanie_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A próbowałeś odpiąć akumulator (odczekać 10 min.) i podpiąć spowrotem ?? Jeśli dalej będzie to samo, to spróbuj powtórzyć czynność z odpinaniem poduchy na wyłączonym akumulatorze. Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 To jak,najpierw odłączyć aku i poduszke,czy odwrotnie pytanie_bmw Odłanczałem aku przy podłączonej poduszce na 30 min. i nic? POMOCY! uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Serwis.Niekoniecznie autozryzowany...Koszt około 70-100 zł za podpięcie do komputera i usunięcie z pamięci błędu. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 nic nie pomoze poduszki nie skasujesz sam ja sie juz 3 miesiace zabieram do komputera :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 no i błem podłączyć się do kopmpa i gościu powiedział że nie umie połączyć się z airbakiem :shock: z ABS-em tak(nawert usunął błąd,jakichś tam..)z silnikiem tez się połączył,a poducha dalej śweci <bmw_4> .Sprawdziłem jeszcze raz kierownice czy czasami nic nieuszkodziłem i wszystko ok.sprawdziłem przewody,kaśmę miernikiem dwa razy i jest ok. Czysz by mechanik dupa? Doradzcie coś uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 mechanik moze ma niezbyt profesjonalne uzadzenia ktore moga tylko zczytac liste bledow a nie moga jej usunac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dokladnie tak.Polecam znalezienie lepszego warsztatu.Niestety nie znam żadnego w Kluczborku <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi