Danich Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam! Dłuższy czas temu zauważyłem że leci mi olej niby na rozpołowieniu,skrzynia-silnik, niedawno wymieniłem skrzynie i wymieniłem uszczelniacz na wale! a tu dalej leci! już nie wiem skąd? może z pod misy olejowej, misa jest z tyłu spocona a wyciek wygłada jak by leciało na rozpołowieniu! mam silnik 2.0 12V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Albo uszczelka misy, albo uszczelniacz w skrzyni. Dawno nie byłem pod swoją bunia więc nie wiem jak to wygląda :wink: , ale pewnie trzeba będzie ściągać skrzynie. A olej Ci nie ubywa :idea: Sprawdź czy masz olej w silniku <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Olej napewno leci z silnika! uszcelniacz jest nowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Może gdzieś spod pokrywy zaworów kawałkiem ucieka i widać go dopiero na dole pytanie_bmw U mnie w E-34 tak samo się dzieje,skrzynia jest lekko usmarowana,ale oleju ubywa tak niewiele,że nie przeszkadza to w normalnej eksploatacji <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi