Mack` Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Podobno przy przerzuceniu silnika muszę poszukać miskę olejową i smok od modelu z 325 bo coś nie cacy w e36. Ile w tym prawdy ? o ile cieższy jest 2.5 od 1.8. Walek ten sam będzie ok ? wiadomo wymiana zawiechy i bębnów na tarczówki no i wydech Prosze o pisanie postów osób którzy coś wiedzą na ten temat!! Flood jest w tym temacie niemile widziany !! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a mocowanie silnka pasuje-lapy? do tego komputer kawłek dobrej instalacji, skrzynia-mocowania,wał, a dyfer? nie wiem czy to się opłaca? najgorsza jest instalacja elektryczna!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://streetracing.pl/forum/viewforum.php?f=24&sid=e5238ba67eb04040a91f5ef4e1cce4b8 poszukaj na tym forum, tam temat swapów był poruszany co chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Danich, wszystko mam caly silnik skrzynia kompa i wiązka kabli. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A Łapy pod silnik pasują i pod skrzynie? pod skrzynie w e36 napewno jest krótsza! a cięgna od zmiany biegów też są innne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 sprzedac 318i caly sprzedac ten silnik i co tam masz na swapa i kuo sobie 325, bo pozniej mozesz miec problemy ze sprzedaza takiego swapowanego 325 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Danich, wszystko mam caly silnik skrzynia kompa i wiązka kabli. <bmw> a ile dałeś za taki komplet? a ten 2.5 to 12v czy 24v ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no raczej m20 by nie wsadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no kto wie? 1.8 a 2.5 12v jest duża róznica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A Łapy pod silnik pasują i pod skrzynie? pod skrzynie w e36 napewno jest krótsza! a cięgna od zmiany biegów też są innne! Nie wiem dlatego pytam sie co i jak z tym swapem z e34 bo ja nie mam zielonego pomysła. Cięgna ? Danich, wszystko mam caly silnik skrzynia kompa i wiązka kabli. <bmw> a ile dałeś za taki komplet? a ten 2.5 to 12v czy 24v ? tego nie wiem jeszcze bo od paru dni wiem ze coś tam kolega przytachał z policyjnego parkingu 525 r92 bodajże. tanio Tanio dlatego taki temacik zapodałem hmm czyli wychodzi za dużo roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 cięgna czyli od zmiany biegów! to jest napewno 2.5 24v ale lepiej nie bierz sie za to! począwszy od mocowań silnika a dalej nic nie pasuje! jest to do zrobienia ale to długa bajka! chłodnica wszystkie duperele za dużo roboty! myśle że lapy od silnika są w innym miejscu przykręcone, mocowanie skrzyni, dzwignie napewno nie bedą pasować od zmiany biegów bo jest dużo rodzai! z tego co ostatnio szukałem skrzyni biegów to też są różne długości a co za tym idzie wał! więc pomyśl dobrze czy warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 hmm spoko spoko Silnika nie kupowalem pierw co to patrze ile z tym zawracania mi glowy przy zmianie ... mam jeszcze inny pomysł. sprzedam te auto ( fajne ma kapcie) cos odloze kasy i kupie 325 i sie i nie bede pierdykal sie w zabawe pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 tak będzie najlepiej! najszybciej i najtaniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 tak będzie najlepiej! najszybciej i najtaniej! Zgadzam sie <bmw_1> Tyle, że większą satysfakcje by mi sprawiło przemodyfikować fure, bo ja nie z ty co co chwile fure zmieniają. Teraz to ja mam strach w oczach za ile by mi np ktoś kupił moją laleczke <bmw_3> <bmw> <bmw> <bmw> pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi