rumunm5 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witam mam 2 pytania odnosnie licznika e34 po prawej stronie posiadam taki sam "guziczek"jak po lewej stronie ten od kasowania licznika do czego sluzy ten prawy?? i nastepne czy ma ktos instukcje obslugi kompa pokladowego(pewnie juz byl ten temat ) <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 w piatek porobie skany z ukrytymi funkcjami OBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dzieki wielkie jak cos to wrzuc na maila: patryk.ruminski@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 bardzo obszerny artykuł o funkcjach OBC w E34 z ich wyjaśnieniem jest w czerwcowym numerze "BMW trends". nie mam niestety dostępu do skana, ale jeśli bedziesz chciał pożyczyć pisemko ode mnie by skserować ten kilkustronicowy artykuł to się odezwij na gg 1667252. edit: shit, teraz zauważyłem, że ty z pomorskiego... w takim razie polecam zakup czasopisma wg mnie bardzo udany numer. opisy bmw 850, E39, opis 535d g-power, a takze porównanie M3 E46 kontra 335d E91. bardzo miła lektura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 no to troszke za daleko ale wielkie dzieki za checi sprobuje poszukac takiego czasopisma jeszcze raz dzieqwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 http://forum.maxbimmer.pl/-vt5461.htm#44564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wielkie dzieki <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi