krzysztof316 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam wszystkich serdecznie wymontowalem gaznik zeby dostac sie do malego knotka ktory nie podnosi sie po prawej stronie od klapki nosze gaznik w teczce i nie wiem jak naprawic jestem na wakacjach we francji tu wszystkie naprazwy sa bardzo drogie prosze o ratunek <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 daj jakieś zdjęcia , bo wiesz nie wiem ile osób widziało gaźnik w beemce, niewiele pewnie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof316 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jutro powinien byc naprawiony to sprezynka pod 2cm knot podnoszacy klapke foto mam w telefonie nie mam przy sobie kabla do komputera tu sa tacy technicy samochodowi ze nie potrafia tego naprawic w ogole nie znaja gaznika i potrzebuja specjalne urzadzenia do regulacji a punkt napraw bmw za dwa amortyzatory tylnie liczy sobie 1250€ a wniemczech po 40 € tez musze kupic wyszla mi wkonrolii dysymetriqa zawieszenia wszystko inne jest sprawne i zadbane od pierwszego wlasciciela ktory nie wiedzial jaki olej jest w silniku korzystal z uslug salonu bmw a propo gaznika w czesniej byl odczepiony drucik po lewej stronie z malej lapki moze to mialo wplyw na uszkodzenie bo gdy zaczepilem z lewej drucik zaczol zapalac idealnie a po 15km zaczol charczec i po nocy nie zapalil okazalo sie ze knotek nie dziala sprezynka pozdrawiam serdecznie dziekuje za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi