adam-bmw Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 od pewnego czasu jak rano wsiadam zanim silnik sie rozgrzeje sprzeglo lapie od podlogi potem jest coraz wyzej. co to moze byc: 1) sprzęgło 2) wysprzeglik za pomoc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 sprawdż na początek stan płynu ale z tego co piszesz to raczej jest zapowietrzone bo po pewnym czasie twardnieje :wink: . odpowietrz sprzęgło i sprawdż czy nie masz wycieków z wysprzęglika i z pompy przy pedale :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-bmw Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 pompka raczej sprawna gdyby leciala to juzbym mial plyn na wykladzinie a co do samego wysprzeglika to juz kupilem nowy teraz tylko wymienic musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 u mnie tylko się pociła a sprzegła prawie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-bmw Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 czyli na wszelki wypadek tez ja sprawdze [ Dodano: 18 Sierpień 07, 20:41 ] niestety wymiana silowniczka nic nie dala czeka mnie wiec wymiana sprzegielka. wiec tu pytanie jakie najlepiej wybrac i czy oplaca sie zmieniac okladziny jesli ma sie pod reka wyspecjalizowany zaklad ktory robi to profesjonalnie i w miare anio [ Dodano: 20 Sierpień 07, 00:19 ] jeszcze jedna kwestia tarcza sprzegla przy dieslu ma wymiar 228 mm czyli tyle samo co przy 2.5 i 2.0, czy mozna wiec zastosowac tarcze od benzyny do diesla, i czy ewentualnie kolo zamoachowe od benzyniaka podejdzie do diesla jeslibym zdecydowal sie wymienic wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi