mlodya Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 mam problem z moja e39 528i z 96 roku...wiec tak autko stalo okolo tydzien bez odpalania padla bateria podlaczylem pod prostownik na noc rano ok autko odpalilo i wszystko po staremu...niestety znow postalo pare dni i padla bateria problem jest takiego typu ze teraz po ponownym naladowaniu aku autko wogole nie kreci jest prad wszystko ok kontrolki swieca rodio gra tylko ze nie chce odpalic wogole nie kreci zachowoje sie tak jak by skrzynia biegow byla na pozycji D a nie P chodzi o automat !! <bmw> moze to wian aku???? JAKI AKUMULATOR POLECIACIE ILE AMPERO GODZIN?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie wiem jak jest z automatami ale mialem kiedys podobny przypadek w aucie ze skrzynia manualną , tak jak u Ciebie kleknał akumulator niestety po naładowaniu zaczely sie dziac dziwne rzeczy wszystko "swieciło" ale nie dało rady zakrecic po prostu cisza , co sie okazało winny całemu zamieszaniu był immobiliser , mozliwe ze u Ciebie sytuacja jest podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodya Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 tez tak podejrzewalem.... czyli raczej samemu tego nie zrobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a wielkość aku zobacz na realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodya Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jak obejsc imobiliser ??? wie moze ktos <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 bez immo powinien krecic chyba nawet ale nie zapali... czy nie najlepiej byloby podpiac pod kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi