Pablo 520 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam, Przymierzam się właśnie do wymiany oleju w automatycznej skrzyni biegów w e39. Mam zamiar kupić olej ESSO ATF LT stosowany przez ASO BMW. Olej sprzedają w 20L beczkach więc szukam osoby z którą kupimy olej "na spółę" Koszt nie jest duży bo około 400 zł za całą beczkę, ale nie bardzo mam co zrobić z resztą. Na pojedynczą wymianę potrzeba około 6l więc spokojnie wystarczy nawet dla 3 osób. Zachęcam do skorzystania z okazji, w detalu sprzedają ten olej po 100 zł za litr. Ps. Poszukuję dobrego warsztatu, który zajmuje się automatami. Pozdrawiam, Pablo 520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 JESTEM!!! potrzebuję dwa dni na zorientowanie sie czy potrzebuję wymiany (na 90% się zdecyduję) daj nr kom na PW bardzo chwalony jest warsztat zajmujący się BMW na ul. przedmiejskiej we wroclawiu. w dziale warsztaty ma chyba tylko pozytywne opinie. ja dwa razy chciałem skorzystać z ich usług, ale pierwsze wolne terminy mieli chyba za 6-8 dni. to o czymś świadczy ale że usterki mialem nieskomplikowane więc jechałem gdzie indziej by nie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi