yax17 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Padlo mi podswietlenie deski rozdzielczej w e36 316i compact z 1994r.Bezpieczniki s a w porzadku.Mam Pare pytan : Jak dobrac sie do zarowek podswietlenia deski ?Czy jak spalily sie te zarowki to rowniez nie swieci sie podswietlenie guzika od swiatel awaryjnych?A moze to padl wlacznik swiatel?dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Raczej rzadko sie zdarza żeby padły naraz wszystkie żarówki :shock: Sprawdź czy swieca ci światła postojowe. Bo są one powiązane z oświetleniem deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 yax17 jak chcesz to podaj maila to Ci wysle ksiazke jak mozna to wymienic podswietlenie to po prostu trzeba odkrecic elementy deski rozdzielczej zalezy jakie lampki Ci padły..ja nie mam prawego kierunkowskazu i podswietlenia pokręteł od nadmuchu..też będe musiał to wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yax17 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mialem wczesniej problemy z wlacznikiem swiatel ,a dokladnie z pokretlem intensywnosci podswietlenia, dlatego podejrzewam ze padl wlacznik swiatel.tylko jak to prosto i skutecznie zdiagnozowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi