maximus Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. od jakiegos czasu chyba ze 2 miechy nie dzialala mi sygnalizacja w desce rozdzielczej wlaczonego prawego kierunkowskazu, wczoraj kiedy wjechalem w ciut wieksza dziurke okazalo sie ku mojemu zdziwieniu ze zaczelo dzialac odwrotnie teraz na desce rozdzielczej dziala mi prawy kierunek a lewy nie czyli na odwrut. Wydaje mi sie ze musze miec gdzies jakies zwarcie tylko gdzie tego szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 maximus Twoja bunia po prostu puszcza Ci oczko,raz lewe,raz prawe :wink: Niestety nie wiem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 maximus mam tak samo..tzn mruga mi lewy kierunek a prawy nie..w jednej ksiazce napisane jest że to trzeba odkręcić deske rozdzielcza i z tylu masz wszystkie lampki...a co do zwarcia to też nie wiem pozdrawiam bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Może być deska a może przekaźnik należy sprawdzić. Podjedź na podmiejską i poproś, żeby ci podmienili. Jak będzie poprawa to go kupisz. Ja sam miałem jakieś dziwne jazdy z kierunkami i pomagało (chwilowo) poruszanie bezpiecznikiem kierunków. Mimo , że był dobry coś przestawało stykać. Od jakiegoś czasu wróciło wszystko do normy i działają. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garfield Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 moze zasniedzialy styki przy lampkach w desce rozdzielczej u mnie tak bylo przeczyscilem i dzialaja <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi