KoCureK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam Potrzebuję się dostać do głosników z tyłu, ale nie wiem jak rozebrać półkę. Próbowałem podważać osłony na głośniki, ale są chyba poprzyklejane lub przykęcone i nici z tego pomysłu. Zaglądałem w bagażnik i nie wiem jak zdjąć tylną półke. Może macie jakieś sprawdzone szybkie sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam! osłony tylnych głośników są na zatrzaskach! więc powinny wyjść bez problemu wyciągałem je! a jeżeli chcesz się dostać do półki to wywal pierw kanape póziniej oparcie jest przykręcone na chyba cztery plastikowe 6śruby, no i półka z przodu jest na zatrzaskach i styłu jest wsunięta też na jakieś zatrzaski! prosta sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Danich powiedz jeszcze gdzie są te zatrzaski w osłonach głośników (na rogach na środku boków osłonek )?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Danich powiedz jeszcze gdzie są te zatrzaski w osłonach głośników (na rogach na środku boków osłonek )?? jeżeli dobrze pamietam to chyba na srodku osłon! próbuj napewno ci się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witaj. Najlepsze rozwiazanie podniesc siedzisko tylnej kanapy nastepnie po bokach odkrecic po jednej nakretce i na srodku dwie . Nastepnie uniesc oparcie do gory i masz ladny dostep do polki. Jest ona mocowana 5 zatrzaskami i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja tam nie bede sie klucil ale juz tez probowalem dostac sie do glosnikow z tylu. Oslonki są na zatrzaskach a glosniki na srobach. Natomiast nie wiem czy cos pomoze sciaganie oparcia z siedzenia skoro bagaznik oddzielony jest od wnetrza auta blachą. chcialem nawet wstawic wieksze glosniki ale nie chce mi sie charatac wlasnie tej blachy ktora jest tez jako deska na glosniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja tam nie bede sie klucil ale juz tez probowalem dostac sie do glosnikow z tylu. Oslonki są na zatrzaskach a glosniki na srobach. Natomiast nie wiem czy cos pomoze sciaganie oparcia z siedzenia skoro bagaznik oddzielony jest od wnetrza auta blachą. chcialem nawet wstawic wieksze glosniki ale nie chce mi sie charatac wlasnie tej blachy ktora jest tez jako deska na glosniki ale jeżeli nie wywalisz oparcie to półki nie wyciągniesz! bo jest mocowana za oparciem! a ja wrzuciłem sobie do tyłu duże głośniki tylko muśielem wyciąć wyżynarką otory w blasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Właśnie danish, czy dużo ciąłeś w blachach na większe głośniki?? U mnie jeden milczy a jeden pierdzi i zastanawiam się nad wymianą na 16-tki, ale nie mam żadnych narzędzi mechanicznych. Więc zostanie mi chyba wymiana na 13-tki. Spróbuję podważyć osłony jak się nie da, to będę walczyć z kanapą (na samą myśl dostaję również dziwnego skrzywienia twarzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Właśnie danish, czy dużo ciąłeś w blachach na większe głośniki?? U mnie jeden milczy a jeden pierdzi i zastanawiam się nad wymianą na 16-tki, ale nie mam żadnych narzędzi mechanicznych. Więc zostanie mi chyba wymiana na 13-tki. Spróbuję podważyć osłony jak się nie da, to będę walczyć z kanapą (na samą myśl dostaję również dziwnego skrzywienia twarzy ) trochę ciełem bo zakładałem chyba jakieś 6/9'' alpiny chodzą super każdy myśli że mam tube w bagażniku ale dasz rade aha i ja je zakładałem w innym miejscu niż fabryczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a widzisz Danich mi sie nie chcialo doglebnie sprawdzac. myslalem ze to wszystko jest ospawane. ale jak masz racje to stawiam browca krzynke z :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi