czarny19 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 mam pytanie czy samemu mozna wymienić filtr gazu i jak to zrobić ?? i chce wymienić filtr paliwa i czy trzeba zacisnąc przewody do filtra czy nie ?? czy wyleci mi jakies paliwo?? i jeżeli trzeba to czym zacisnąć?? aha i mam sekwencje czy w niej są dwa czy jeden filtr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Co do filtra paliwa to przewody należy czymś przytkać aby bajura nie prysęła, a czym: szmatka, gazeta...do wyboru do koloru Przy zakładaniu tego filtra zwróć uwagę na kierunek (będzie oznaczenie na filtrze jak go założyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam! Jeżeli masz sekwencje to powinny być dwa filltry gazy! jeden jest przy reduktorze który powinno sie wymieniać ok.30tyś a drugi powinien być na wężu który idzie do wtryskiwaczy gazu i powinno go się wymieniać ok.15tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi