robertczapla Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam poleciał mi wahacz przedni,lewy,dolny aluminiowy---natomiast kupiłem stalowy lub żeliwny . nie wiem czy dobrze zrobiłem z kupnem tego żeliwiaka ale dopiero teraz to zauważyłem jeśli już ktoś się z czymś takim spotkał proszę o podpowiedż Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea i kondor Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 stalowe wahacze maja to do siebie ze sa ciezsze a co za tym idzie masa resorowana jest wieksza , czyli slabsze resorowanie bedzie przy wahaczu stalowym i szybciej moze sie zuzyc amortyzator i pozostale czesci zawieszenia po tej stronie przy normalnej jezdzie miejskiej nie wiem czy roznica bedzie zauwazalna nigdy tak nie jezdzilem , co do trwalosci trudno stwierdzic zalezy od jakosci wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi