misiosl Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam wszystkich <bmw_2> Dziś mam raczej tylko jedno pytanie raczej banalne ale...Czy moze mi ktoś podać liste wyposażenia BME e30 2.0i z marca 1987 r bo chodzi mi głownie o to czy były one wyposażone we wspomaganie...bo ja takiego cuda nie mam a mam abs,elektryczne lusterka i inne takie fajne rzeczy a wspomagania brak.Czy tak było czy trafiłem na "ubogi" model? dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 z tego co mi sie wydaje to powinna miec wspome a widzisz pompe wspomagania pod maska? moze masz je porostu uszkodzone hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No o to chodzi że jej nie widzę bo po prostu jej nie mam:-( a abs wrzucili tak jak wnętrze recaro...czyli wersja nie aż taka uboga a wspomagania brak.kiedyś przeglądając forum znalazłem podobny post do mojego i ktoś podał tu namiar na gości który chce znać tylko numer chyba vin i podaje pełną listę wyposażenia ale teraz tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 W ASO podadza z czym wyjechala beemka z fabryki, podajesz tylko vin tylk nie wiem czy to jest platne czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 kiedyś przeglądając forum znalazłem podobny post do mojego i ktoś podał tu namiar na gości który chce znać tylko numer chyba vin i podaje pełną listę wyposażenia ale teraz tego nie widzę Może to o mnie chodziło http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32825&postdays=0&postorder=asc&start=480 na samej górze tego postu powinien być użytkownik Os_ . Napisz mu pw i poczekaj na odpowiedź. Ja jestem bardzo kolesiowi wdzięczny bo dowiedziałem sie co nieco o swoim aucie Acha, potrzebne jest tylko 7 ostatnich znaków z numeru VIN, nie cały numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 trzeba skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan_ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Stary post ale moze cos dodam.. ja mam E30 z 90 mam wiekszosc bajerow oprocz klimy i... wspomagania ale nie ma pompy ani nic. One poprostu wychodzily w dwoch roznych wersjach da sie przyzwyczaic nie jest to w konczy ciezarówka tylko piekna osobowka ja jezdze bez i nie narzekam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A co masz na myśli pisząc rózne inne bajery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan_ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Rozne inne bajery.. czyli: elektryczne szyby, lusterka i szyberdach, fotele kubelkowe te orginalki, komputer pokladowy + check. halogeny, ten smieszny maly komputerek z temeraturami i ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi