PawełWilk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam. Na wstepie dziekuje za pomoc w czujniku temperatury. Okazalo sie ze nie spadl zaden przewod tylko caly czujnik zgnil i robilo sie zwarcie. Ale co do mojego problemu. Beemka zaczela mi strzelac na gazie wiec pojechalem do kolegi ktory robi gaz i kazal mi wymienic swieczki, ale niestety po ich wymianie nic sie nie poprawilo. Auto dosc dziwnie sie zachowuje. Gdyz jak go zapale to kilkunastu sekundach gasnie i nie moge go spowrotem zapalic i tak na benzynie jak i na gazie. Jezeli nawet uda mi sie zapalic to chodzi jakby konczylo mu sie paliwo czy cost takiego( strasznie sie dlawi). Kolega mi powiedzial ze to moze byc ktorac cewka. Co Wy koledzy na to? jak moge to sprawdzic czy to zeczywiscie cewka? i jezeli tak to ktora? Pomocy jestem juz tydzien bez Buni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi