Patollo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mo tatuś po katowaniu auta uszkodził mi delikatnie miskę olejową i troszke sięsądzy olej na glebe. Da się to poswać albo jakos zakleić ?? Aha... Czy pasuje miska ze zwyklego Diesla czy musi być od Turbodiesla :>?? Istotne bo mam możliwość za free dostania takiej miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 miski w 324D po 09/1987 i 324TD sa identyczne przynajmniej realoem tak wskazuje, miska 324D i 324TD ma taki sam numer w realoem 11132241601 i oczywiscie mozna tez pospawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 kumpel spawał w m40 wiec 1.6 i 1.8 na pewno sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 pospawac mozna jak najbardziej (spawałem u siebie w golfie :mrgreen: ) ale jezeli masz inna za free to biez ta za free po co sie pałowac ze spawaniem pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patollo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dziękuje drodzy koledzy za pomoc <bmw_2> Jak zajrzycie do Jeleniej to stawiam wam soczek ;-) Bo po piwkach jeździć nie wolno :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi