Mewa Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Cześć, Posiadam BMW E61 2007 LCI i próbuje zmienić na własną rękę oświetlenie. Niestety nie mam ksenonów i rozważam żarówki, drobne zmiany z aliexpress. Chciałbym by świeciły ładnie na biało. Ktoś jest w temacie ? Jedne już odesłałem bo jak zamontowałem to drżały mi jedyne co wyczytałem, że skoro drgają to najlepiej kupić wersje z rezystorem żarówek. Mam H7 a do ringów takie oznaczenie jedynie widzę : 12 V 10 W 164465-00. Finalnie tylko udało mi się zamówić H7 ale odesłałem jak wyżej pisałem a do Ringów nie znalazłem odpowiedniej żarówki, prawdopodobnie brak mojej wiedzy stanowi tu główny problem dlatego pytam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Musisz coś takiego kupić i zamontować. https://allegro.pl/oferta/zestaw-zarowki-bmw-ringi-led-marker-160wat-e39-e53-e60-e61-e65-e87-17883210271 ja coś w tym stylu mam piąty rok i świeci bez problemów żadnych na biało bez błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 9 Listopada 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Teraz, mmaarrcciinn napisał(a): Musisz coś takiego kupić i zamontować. https://allegro.pl/oferta/zestaw-zarowki-bmw-ringi-led-marker-160wat-e39-e53-e60-e61-e65-e87-17883210271 ja coś w tym stylu mam piąty rok i świeci bez problemów żadnych na biało bez błędów. A do świateł dziennych co używasz ? Masz wersje bez ksenonów, jak ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Nie. Do dziennych mam ringi. Mam soczewki bixenon i włożyłem LED do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 9 Listopada 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Teraz mam identyczny zestaw i miałem go zwrócić. Mechanik twierdzi, że to nie do tego modelu i nie da się zamontować ale może się myli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 9 Listopada 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 1 minutę temu, mmaarrcciinn napisał(a): Nie. Do dziennych mam ringi. Mam soczewki bixenon i włożyłem LED do nich. Ja nie mam bixenon dlatego u mnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Ale kupujesz te same żarówki które masz teraz w ringach tylko ledowe i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi