maximus Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wczoraj wieczorem zaczelo mi masakrycznie stukac w aucie. wstale dzis rano wziolem autko na lewarek i ku mojemu zdziwieniu zobaczylem cos takiego: http://bmw.j-l.pl/galeria.php?start=0&album=4&kategoria=3 co mam dalej z tym robic?? Znalazlem dobrego blacharza i mowi ze jak dla mnie zrobi mi to za 80 zł czyli przyspawa blache 3mm i wywierci otwory. Nie wiem czy cos takiego zda egzamin blacharz mowi mi ze juz robil cos takiego i auta jezdza do tej pory ale czy ma racje? W dzisiejszych czasach trudno o dobrego blacharza i mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja bym szukał kogoś zaufanego i sprawdzonego, najlepiej jeszcze jak by mi dał oświadczenie ze to zda swoja role. A wszyscy fachowcy wyjechali na wyspy. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba156 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Japierd.... stary jak ty jezdzisz hehheeh zart jesli chodzi o naprawe tego to do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 mozna spróbowac zespawac ale nie jestem tego do konca pewny czy to zda egzamin i czy długo wytrzyma... pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Temat można już zamknąc, bo z tego co wiem to maximus auto już ma naprawione (blacha zespawana) <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Tak zespawalem, zrobili mi specjalny element w znajomej firmie wyciety na plazmie z blachy 5 mm a do tego bardzo dobry blacharz zespawal mi to wszystko BARDZO ELEGANCKO i zabezpieczyl a wszystko kosztowalo 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi