Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Hej... pytanie zenujace... ale... odpialem kompa (wersja mala bez OBC) i skasowalo mi ustawienia zegara... najgorsze jest to ze nie wiem jak je przywrocic, bo zadna znana mi kombinacja nie skutkuje:) Pozdrawiam:) sie nie smiejcie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 głupia odpowiedz - niewiem :mrgreen: pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hehe dzieki za wyczerpujaca odpowiedz:D Przyznaje ze po weekendzie dalej nie wiem jak ustawic zegarek w moim aucie, nie wie tego takze moj mechanik. Mechanik wiedzial za to jak: 1. Wymienic 3 zarowki (2 x kierunkowskaz z prawej strony, 1 x mijanie prawe tylne) 2. Zalozyc nowa rure wylotowa od turbiny (stara ulegla zagubieniu na A4 w okolicy Opola...) 3. Przed zalozeniem rury wylotowej wiedzial rowniez jak zdjac tasme laczaca weze, ktora uzupelniala brak ower rury. Podsumowanie weekendu: 3:0 dla mechanika, 2:0 dla zegarka... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie mam pojecia jak to u Ciebie wyglada ale moze jest analogicznie do E36, wiec: 1) przyciskasz i trzymasz przycisk UHR/DAT przez 3 sek az zaczna mrygac cyferki, 2) przyciskami "h" i "min" ustawiasz sobie godzinke/date 3) przyciskasz "SET" i gotowe :-) Mam nadzieje ze jakos pomoglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 no wlasnie jest chyba podobnie tyle ze set to MEMO, ale po przytrzymaniu przycisku od godziny nie zaczyna nic mrugac. Dzieki jednak za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a dziala Ci przycisk UHR/DAT? tzn czy sie przelacza godzina na date i vice versa? a MEMO i SET u mnie to osobne przyciski. MEMO wywoluje jakis "timer" ale jeszcze go nie rozpracowalem sadze ze ktos z E34 musi sie wypowiedziec. bo ktos chyba musial to juz robic :mrgreen: [ Dodano: 20 Sierpień 07, 20:14 ] http://luuk.xs4all.nl/bmwboeken/bmwe34manual/ instrukcja z reszta zaraz poszukam bo mam chwile wolna [ Dodano: 20 Sierpień 07, 20:22 ] http://luuk.xs4all.nl/bmwboeken/bmwe34manual/pg40.jpg czyli po odlaczeniu zasilania mryga jakas kropka na zegarku i nie trzeba nic przyciskac zeby wprowadzic poprawna godzine - od razu przy pomocy klawiszy "h/DAT" "min/DAT". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hejo:) Zadzialalo HOUR po ok 5 sekundach trzymania... tyle ze moze i wczesniej dzialalo a ja nie widzialem ze kropka mruga:) Hehe w kazdym razie wielkie dzieki za pomoc:) bez tego dalej bylbym zagubiony czasowo:) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a swoja droga mozna zamienic w e36 zegarek analogowoy na cyfrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 maximus, wystarczy poszukac hehe http://forum.maxbimmer.pl/topics19/komputer-w-bmw-e36-vt3390.htm?highlight=zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 w e34 na pewno mozna w miejsce zegara analogowego wlozyc nawet duzy komputer, tyle ze wyswietlacza OBC bedzie ci brakowalo... to pewnie i w e36 sie da. Komputer jest troche glebszy, ale wlozenie go tam nie sprawia raczej problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi