czarny19 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mam pytanie czy sam dam rade wymienić tłumik końcowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jeżeli posiadasz szlifierkę kontowa i spawarkę to dasz rade. Niestety trzeba ciąć i spawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 dlaczego trzeba ciąć z tego co ogladalem pod autem to tłumik jest przykrecony dwoma śrubami i wisi na dwóch wieszakach czy jak to się tam nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 dokładnie w oryginale jest złącze na 2 śrubach i nie potrzeba niczego ciąć, ale ogłądnij najpierw bo u mnie cały wydech razem jest :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 dlaczego trzeba ciąć z tego co ogladalem pod autem to tłumik jest przykrecony dwoma śrubami i wisi na dwóch wieszakach czy jak to się tam nazywa to po co te pytanie skoro znasz odp. :shock: :?: jeżeli masz łączenie to odkręca się i wymienia nie jest to chyba skomplikowane odkręcenie paru śrub u mnie tak nie ma jest jedna cała rura pomiędzy środkowym i ostatnim. Nawet dwa dni temu tam zaglądałem bo mi dmuchało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mam jeszcze jedno pytanie czy to co widac na fotce to katalizator?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5fca67a3e6d0a26d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mam jeszcze jedno pytanie czy to co widac na fotce to katalizator??http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5fca67a3e6d0a26d.html tak to jest katalizator połączony z tłumikiem środkowym, PS jaki masz silnik, M40 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 silnik mam 1.6 M43 [ Dodano: 20 Sierpień 07, 20:45 ] wiecie może czy ktoś skupuje katalizatory i ile tak srednio dawają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak sie jeszcze nie rozsypal to i ze 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 U mnie jest gość ktory przyjedzie nawet do domu jak po niego zadzwonisz i daje 100zł za każdy kg kata. więc jak jest duży to nawet pare stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi