Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam, pytania jak w temacie. Ewentualnie, może macie jakieś dodatkowe przypuszczenia czemu pibipek przestał robić?? Stało się to chyba po myjni więc w grę wchodzi także zalanie, tylko że już kilkadziesiąt razy ją myłem i nigdy nie było problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 klakson w e36 znajduje się pod maska pomiędzy lewym reflektorem a kielichem amortyzatora proponuje sprawdzić przewody u mnie zaśniedziały i przestał mi śmigać wystarczyło przeczyścić. U mnie było to spowodowane pękniętym nadkolem antykorozyjnym i męczyła go woda podczas deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/rozpiska-bezpiecznikow-do-e36-i-e30-vt1932.htm?highlight=bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pasi ten schemat, dzięki Kosa Właśnie tą rozpiskę znalazłem na klapce od bezpieczników po niemiecku, znalazłem że nr 8 jest odpowiedzialny za pibipek ale kurka nie wiedziałem jak toto liczyć. Między reflektorem a kielichem nic nie znalazłem, jutro jeszcze poszukam, aczkolwiek podejrzewam jedno ustrojostwo że to może być to, bo przypadkiem ostatnio to od niechcenia dotknąłem i teraz mi trąbi Także może być rzeczywiście styk. dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 pewnie już rozwiązałeś problem, albo znalazłeś klaskon, jeśli nie, to Tobie, albo w przyszłości innym forumowiczom się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Póki co naprawiło się samo, ale jeszcze dzisiaj wracając z pracy sobiepotrobię A co do zdjęcia o wydaje mi się czy widze tam dwie trąbki?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 wlasnie na zdjeciu sa 2 i w kazdym e36 sa 2 montowane????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi