leniu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 w trasie zabraklo mi paliwa zatankowalem i w wezyku pomiedzy filtrem paliwa pojawilo sie powietrze.pomyslalem ze przewody paliwowe sa nieszczelne.dalem paliwo do pompy wtryskowej bezposrednio z butelki.bunia odpalala i chodzila ok .po kilku takich probach zamilkla. po ogledzinach okazalo sie ze przewod zasilajacy elektrozawor nie podaje pradu.pytanko.czy to mozliwe ze pompa zassala brud i komp odcial zasilanie elektrozaworu pompy??dalem prad do zaworu prosto z aku zaworek pyka ale pompa nie podaje paliwa na wtryski tylko wszystko wyrzuca powrotem do zbiornika. moze nawalil jakis przekaznik lub bezpiecznik ale nie moge tego sprawdzic gdyz nie wiem gdzie go szukac .POMOCY nie moge zyc bez mojego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jest taki zaworek za to odpowiedzialny. Pytanie czy Bunia wczesniej robila ci podobne numery? w stylu ciezko palila albo przerywala? ew. elektronika pompy, ale bez kompa ciezkosprawdzalne raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi